Doortastend

Al jaren maken we op projectbasis gebruik van de diensten van Jan Schellekens. Buiten zijn ruime ervaring vanuit het bankwezen is zijn expertise en bijbehorend netwerk al op vele momenten bepalend geweest. Jan is voor ons een echte sparringpartner die professioneel, doortastend en adequaat te werk gaat en concrete resultaten bereikt. Hierin is zijn aanpak sterk onderscheidend in het land van de reguliere consultants. Dit sluit ontzettend goed aan bij ons eigen DNA en dat werkt bijzonder prettig.

Ruud Claessens CEO

Actueel inzicht

Reeds meerdere jaren worden wij actief ondersteund door Jan Schellekens.
Zijn taken en werkzaamheden zijn met name gericht op de controle en beheersing van risico’s in de ruimste zin van het woord. Van daaruit houdt hij ons tevens ook periodiek de financiële spiegel voor zodat wij steeds actueel inzicht daarin hebben. Als deelnemer van ons MT/directieoverleg levert Jan Schellekens belangrijke ondersteuning aan het succes en de groeiambitie van ons bedrijf.

Peter van Issum CEO

Cruciaal Moment

Als eigenaar van Braind internet en vormgeving heb ik op een cruciaal moment de benodigde hulp en ondersteuning van Jan Schellekens gekregen.
Hij heeft mij juist in díe fase van mijn ondernemerschap de juiste handvaten gegeven om succesvol verder te kunnen ondernemen. Jan Schellekens heeft een geheel eigen aanpak, een persoonlijke en directe benadering en brede deskundigheid. We hebben periodiek contact om actuele zaken te bespreken.

Rogier van Went

Crowdfunding

Zakelijke financiering

Heeft u een vraag of opmerking? Wij beantwoorden deze graag voor u.